13958016_1140975482607426_8937256305865774601_o.jpg

Hello!

Welcome to my stories about love and life. Marilyn.

Proovime tooteid - Taste of Nature batoonid

Proovime tooteid - Taste of Nature batoonid

Täna on minu kursusel bakalauruse lõpetamine ja kuigi ma veel enda tunnistust kätte ei saa, siis tegin minagi usinasti suveni eksameid. Koolilapsele kohaselt on mul taskus pidevalt erinevad snäkid, mida kiiruga loengust loengusse joostes ampsata. Sinna vahele veel erinevad muud tegevused ja olengi ootamatult söönud ära mingi kümme orgaanilist Taste of Nature pähkli- ja puuviljabatooni.

Nagu tellitult on üks aine, mille ma see aasta endale valikuna võtsin – toitumisalused. Kus siis lisaks eksamile, pidime tegema ka menüü analüüsi toitumise kohta ja muid kodutöid. Eks ma suures plaanis ikka teadsin mis on kasulik ja mis ei ole, aga vaatamata oma tähelepanelikkusele toitumise suhtes jääb ikkagi ka minul nii mõningaidki vitamiine ja mineraalaineid alla normi ja siin tulevadki appi just need batoonid, mis koosnevad enamjaolt erinevatest pähklitest, puuviljadest ja seemnetest.

Neil on sortimendis igasuguseid erinevaid maitseid, mis on inspireeritud Kanada loodusest. Ja täpselt nagu me siis toitumis aluste loengus õppisime, ongi super kaval vahepaladeks valida alati natukene erinevaid asju, et siis nädala lõikes saaks võimalikult palju erinevaid vitamiine ja mineraalaineid. Minu valikus on mustika, jõhvika, mandli ja brasiilia pähkli maitsed, millest ilmselt see viimane on hetkel mu täielik lemmik. Lisaks heale maitsele ja kõhutäitele, saab batoonidest ka näiteks kaltsiumi ja rauda.

Lisaks on batoonid veel orgaanilised ja naturaalsed ka – ei ole kasutatud mingeid sünteetilisi toormaterjale. Need on Kanadas toodetud ja jälgivad eetilist ja looduslähedast tootmist, kasutades rohelist energiat.

64376859_488446965238312_1703152243093536768_n.jpg

No ja siis me käisime ükspäev ka rabas pildistamas, kus läks päris kaua, nii, et hakkasime alles kell 11 õhtul tagasi sõitma ja avastasime poolel teel, et kõhud on tegelikult väga tühjad. Õnneks mul olid ikka ja jälle Taste of Nature kotis ja samamoodi pääsesin enne magama minemist mingi kiire rämpstoidu söömisest vaid sellest piisaski täiesti.

Kuidas ma Mäkis piki pükse sain

Kuidas ma Mäkis piki pükse sain

Retsept - kinoa ja tofu salat

Retsept - kinoa ja tofu salat