13958016_1140975482607426_8937256305865774601_o.jpg

Hello!

Welcome to my stories about love and life. Marilyn.

Proovime tooteid - SleepAngel lastele

Proovime tooteid - SleepAngel lastele

Peale mitu kuud ise SleepAngel patjadega magamist otsustasin ka Rumile anda SleepAngel lastepatja proovida. Ta küll veel ei maga ei padja ega tekiga, kuid talle hetkel väga meeldib selle padja peal istuda. Nagu ma eelmises postituses rääkisin, siis nendel patjadel on selline omapära, et nad on alguses veidi õhku täis ja siis pea sinna peale asetades võtab padi pea justkui kaissu. Siis Rumi jaoks ongi see padi nagu eriti vahva kott-tool, kuhu kaissu vajuda.

fullsizeoutput_370a.jpeg

Küll aga, millest oskan nii mina kui ka Rumi väga lugu pidada on SleepAngel laste topper. Nii, vb tekib küsimus, mis asi on topper. Ega ma ka ei teadnud, aga ma kohe seletan. See on põhimõtteliselt 4cm paksune kattemadrats, seega hea on, kui tavamadrats sinna alla veel läheb. Ja kuna meie Rumike hakkab nüüd tasakesi oma mähkmetest loobuma, siis siin kohal see topper meile appi tulebki, kuna selle materjal on vedelikukindel ja saab puhtaks lihtsalt lapiga üle tõmmates. Tegelikult võib selle isegi dušši ja duššigeeliga üle lasta.

Täna proovisin juba teda mähkmete asemel hoida tavaliste pükstega, ja ütleme nii, et tundub, et ees ootab pikk teekond, enne, kui ööd päris kuivaks jäävad. Igatahes on hea, kui üks mure on kohe vähem.

ObvrswkfTMCxiNzqnNl9Dg.jpg

Samas tänu õhku läbilaskvale filtrile, mis ongi SleepAngel toodete eripäraks, on see kattemadrats siiski nii-öelda “hingav” ja ei aja higistama, samuti püsib alati justkui uus - ei hakka ebameeldivalt lõhnama ega omanda plekilist mustrit. Ilmselgelt on Rumi palju tervem ja õnnelikum, kui ta voodi püsib puhtana, aga ka selle tõttu, kui ta emme püsib mõistuse juures, kuna ei pea madratsist igal hommikul pissiloike välja väänama ja tuulutama. Või veel hullem, koguaeg uusi madratseid ostma :D

Igatahes olen ma hetkel väga rahul ja annan teile teada, kuidas meil läheb, kui lõpuks julgen mähkmed ka öösel ära võtta ;)

peBPxWFHRqCwcqNoOHZ7AA.jpg

 

#EIONEI

#EIONEI

Kuidas olla parem inimene

Kuidas olla parem inimene